Huur/Verhuur

De Kamp

Verenigingen, clubs en organisaties die op zoek zijn naar een vergaderruimte of zaal tegen een laag tarief voor activiteiten met een sociaal, cultureel of educatief karakter, zijn bij de Kamp in Boukoul aan het goede adres. Prijzen zijn op aanvraag.


Verhuur

Er zijn geen barmedewerkers in de Kamp. Huurders kopen hun drank in bij de Kamp en mogen deze zelf doorverkopen. In verband met onze vergunning zijn hier wel de volgende voorwaarden aan verbonden:

-  bij het schenken van alcoholische drank dient iemand aanwezig te zijn die is ingeschreven in het register Sociale Hygiëne, of er dient een barvrijwilliger aanwezig te zijn, die een instructie verantwoord alcohol schenken heeft gevolgd. Deze instructie kun je online vinden o.a. op https://www.nocnsf.nl/iva  Je ontvangt na juist beantwoorden van een aantal vragen een certificaat, dat je bij een eventuele controle moet kunnen tonen.

-  Bij activiteiten die voor publiek toegankelijk zijn moeten de consumpties conform markttarief worden verkocht. Dit om  oneerlijke concurrentie ten opzichte van andere horeca-exploitanten in het dorp te voorkomen.

 


Horecavergunning

De Kamp heeft een paracommerciële horecavergunning en is daarom niet te huur voor bijeenkomsten van ‘persoonlijke aard’ als bruiloften, verjaardagen of koffietafels. Daarvoor verwijzen we je naar Café-zaal Soranus, www.cafesoranus.nl

 

 Voor verenigingsfeesten ben je wél aan het goede adres.

 

Voor prijsaanvragen, reserveringen of informatie kun je gebruikmaken van het contactformulier.